Lomakausi alkaa vääjäämättä olla ohi ja koulujen pihoilla käy taas kova välituntivilske. Paluu arkeen on käynnissä niin kotona, koulussa kuin moottororikerhossa. Elokuun viestini on voimakkaasti kesää yhteenvetävä ja elokuun tapahtumia avaava.

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna järjestettiin naisten crossileiri, joka onnistui mainiosti. Kiitos vetäjät ja ennen kaikkea priimusmoottori Annika Viitala. Leiristä tuli kertaheitolla perinne.

Vesisateet ovat kiusanneet rataryhmää – kiitos todella ihailtavasta panoksesta ratojen eteen Taavi, Nipa, Eki, Juha, Tuomas, Jarkko, Mikko, Garse, Kössi ja Juhani.

Sarjacrosseja on ajettu jo kahtena keskiviikkona ja crossi-koulu saatiin käyntiin muiden opinahjojen tapaan. Tervetuloa taas maanantaina 14. Päivä nauttimaan ja oppimaan.

Sarjojen osalta myös “isot” pyörät luokassa lasketaan syksyn aikana eräsijoituksia. Seuraavan kuuden viikon aikana sarjoissa jaetaan jokaisesta erästä sijapisteitä. Kokonaistuloksiin lasketaan jokaiselta osallistujalta 8 erää. Nyt kaikki mukaan sarjoihin ajamaan ja huoltojoukot lipulle. Turvallisuus on kaikki kaikessa.

Lavangossa sauna ja toinen pukuhuone on saatu käyttökuntoon. Harvian hetivalmis kiuas on aina päällä ja jäsenet & kausikorttilaiset voivat ottaa löylyt ajamisen päälle. Koitetaan pitää ajosaappaat ja kaikkein likaisimmat ajovarusteet ulkona ja käyttää pesutiloja muutenkin kuin omia kotona.

Hanskallion syyskausi pääsee 15. 8 jälkeen taas täyteen vauhtiin kun arki-iltojen ajoaika jatkuu klo 20:een asti. Enduro- ja extreme lenkit ovat erittäin hyvässä kunnossa. Muistathan laittaa nimen postilaatikossa olevaan vihkoon aina kun käyt ajamassa

Kahvio siirtyy syysaikaan 14.10 alkaen. Elo- ja syyskuussa kahvio on auki seuraavasti :

Maanantai 14.30 – 20.15

Tiistai 14.30 – 20.15

Keskiviikko 14.30 – 20.15

Torstaisin kahvio ei ole auki

Perjantai 14.30 – 20.15

Lauantai 09.30 – 18.00

Sunnuntai 09.30 – 18.00

Ajamaan tulijat – muistakaa ilmottautua AINA ennen radalle menoa. Jos ajat aamupäivisin niin laita nimesi ilmoitustaulun postilaatikosta löytyvään vihkoon.

Ratamaksuja voi edelleen maksaa myös Örthenille, Kart in Centeriin ja Yamaha-Centeriin. Ratamaksuja voi maksaa myös uudella PayiQ aplikaatiolla. Aplikaation voit ladata appstoresta tai Google Play kaupasta. Luo oma käyttäjätunnuksesi minkä jälkeen voit maksaa ratamaksun helposti puhelimellasi joko mobiili tai korttimaksuna. Lisäohjeet löydät VMK:n sivuilta kohdasta maksut.

Loppukauden kausareita voi lunastaa kahviosta. Kaikki kausikorttituotteet myydään nyt – 50 % hintaan ja kymppikortti tasarahahintaan 100 euroa.

Elokuun 19. pv ajetaan 50 ja 65 cc luokkien Ponkes Raceday Lavangossa. Tervetuloa mukaan, järjestelyihin ja ajamaan.

Elokuun 29 päivä Racing Bike ja KTM järjestävät kauden 18 Kotareiden koeajopäivän Lavangossa ja 30 pv Hanskalliolla. Varaa aika kalenteristasi ja tule koeajamaan uutuuksia.

Kerho etsii Syksyn toimiin ja ensikauden projekteihin lisää väkeä. Ratoja, koneita, tapahtumia, kisoja ja leirejä tekemään tarvitaan lisää käsiä. Katso haussa olevat paikat netistä ja ota rohkeasti yhteyttä. VMK:ssa voit osallistua yhteiseen tekemiseen juurikin itsellesi sopivalla panoksella. Voit myös soittaa mulle 0400-8987117.

Ja mikäli jäsenmaksusi on unohtunut niin hoidathan sen pikaisesti kuntoon. Valitettavan monella se on jäänyt hoitamatta.

Antoisaa ja vauhdiskasta arkeenpaluuta, hyvää viikonloppua, tsemppiä MX-liigaan suuntaaville ja Sveitsissä viikonloppuna EM:ää ajaville

Terveisin Pasi

CategoryUutiset