VMK järjestää kauden päättävän SM-enduro kilpailun kolmen viikon kuluttua syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Tässä muutama tärkeä asia tapahtumaan liittyen.

Hanskalliolla kahden viikon sulkuaika – kausikortit käy Lavankoon

–        SML:n sääntöjen mukaan kaikki ajaminen kilpailun maasto-osuuksilla on kielletty 15 vuorokautta ennen kilpailua. Hanskallion alue on osa kilpailureittiä, joten myöskin siellä on ajaminen kiellettyä tuona aikana. Sulkuaika alkaa 13.9 klo 20:00, jonka jälkeen alueilla ajaminen moottoriajoneuvoilla on ehdottomasti kielletty ! Tuona aikana valmistellaan kisareittiä, joten alueilla ei voi ajaa edes ne kuljettajat jotka eivät osallistu kilpailuun. Reitit ovat taas normaalisti käytössä kisan jälkeisestä tiistaista alkaen, eli 2.10.2018 klo 8:00. Sulkuajan aikana Hanskallion kausikortin haltijat voivat ajaa Lavangossa.

Sarjamantsa siirtyy lokakuulle

–        Kilpailujärjestelyistä johtuen 13.9. pidettäväksi suunniteltu kerhokisa joudutaan siirtämään myöhemmäksi ajankohdaksi lokakuulle, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kilpailukeskus Lavangossa – talkoot 20,27 ja 28 päivinä

Seepsula SM-enduron Kilpailukeskus ja yksi maastokoe on Lavangossa. Koko crossirataa ei suljeta kahdeksi viikoksi, vaan reittiä valmistellaan etukäteen niiltä osin kuin pystytään. Apuja tähän tarvitaan kuitenkin paljon, koska aikataulu on väkisinkin melko tiukka. Ensimmäiset isommat talkoot järjestetään torstaina 20.9. alkaen klo 15:00, jossa agendalla mm. rengaskeppien tekoa ja radan merkkausta. Radat on kokonaan suljettuna 27.-28.9. (torstai, perjantai) jolloin pitää tehdä loput ratamuokkaukset ja merkkaukset. Noina päivinä talkootapahtumaa on aamusta iltaan, eli paikalle voi tulla milloin vaan.

–        Toki myös talkoopäivien ulkopuolella on tekemistä, erilaisia kunnostus ja siivoustöitä, lisätietoja saa Jarkko Katilalta, p. 040 8677 811. Kerhotalon kahvioon laitetaan seinälle tehtävälista, josta voi käydä katsomassa itselle sopivaa puuhastelua milloin vaan.

–        Kisan jälkeen sunnuntai iltana (30.9. noin klo 18:00 alkaen) tai viimeistään maanantai aamuna pitää crossirata jälleen saattaa ajettavaan kuntoon, eli ratanauhat, merkit ja kepit pitää kerätä pois. Tähän operaatioon jos löytyisi muutaman hengen iskuryhmä joka ottaisi tuon tehtävän, niin ilmoitusta Jarkolle.

Ilmoittaudu mukaan järjestelyihin 

–        Endurokisan järjestämisessä suurin talkoolaisten määrä on ajanotossa. Kummallekin päivälle tarvitaan yli 30 henkilöä eri puolille kilpailureittiä AT pisteille, jotta kisa ylipäätään voidaan järjestää. Liian vähän nimiä on saatu listalle tähän mennessä, joten nyt on aika ryhdistäytyä ja ilmoittautua tähän joukkoon. Soita tai laita viestiä Kari ”Garse” Heikkilälle joka kokoaa ajanotto ryhmää kasaan ja antaa lisätietoja: garse.heikkila@gmail.com , p. 0400 543075.

–        Kaikki kilpailuun liittyvä informaatio tulee olemaan kerhon kotisivulla, osoitteessa http://vantaanmoottorikerho.fi/kilpailut/sm-enduro-vantaa-29-30-9-2018/ . Ilmoittautumiseen liittyvät asiat ja lisämääräys löytyvät tuttuun tapaan Kalkun sivulta: https://www.kalkku.fi/kilpailut.php

–        Itse kilpailusta sen verran, että kyseessä on kauden viimeinen henkilökohtainen SM-kilpailu, mutta samalla myös joukkuekisa SM, C ja V luokille. Voidaan siis olettaa että osallistujia tulee paljon, joten talkooväkeä tarvitaan runsaasti eri tehtäviin viikonlopun aikana. Tietysti paikalle voi tulle myös katsojan roolissa nauttimaan kisatunnelmasta, mutta toimitsijana pääsee vielä paremmin sisäpiiriin ja tapahtumien keskipisteeseen. Tervetuloa joukkoon!

 

 

Terveisin VMK kisaorganisaatio

CategoryUutiset