VAUHTIVIESTI 1/2019

Hyvää alkanutta vuotta ja ajokautta 2019 kaikki VMK:laiset. Tämä kauden ensimmäinen Vauhtiviesti keskittyy käytännön asioihin

Onnea palkituille kerholaisille

SML palkintogaalassa 4. tammikuuta VMK oli hienosti edustettuna. Palkintolavan ehdoton kuningatar oli Sanna Kärkkäinen Euroopan Mestaruuksiensa, World- ja Suomen cupin voittojen myötä.
Muut palkitut VMK:laiset : Janne Mukkala enduro V40 EM pronssi, joukkue EM kulta ja Suomen Cup pronssi,
Sampo Rainio MX C/A Suomen mestari, Allu Kurvinen MX2 pronssi, Eero Madison supermoto SM hopeaa sekä Kimmo Hurri, Antti Hellsten, Jiri Leino Enduro joukkue SM hopeaa. Onnea kaikki muidenkin kerhojen palkitut ja vuoden moottorikerho Sodankylän moottorikerho ry.

Kiitos kyselyyn vastanneille

VMK hallitus toteutti asiakastyytyväisyys kyselyn syksyn aikana ja vastauksia antoi 121 eri henkilöä. Uusi hallitus läpikäy saadun palautteen huolella ja tekee kauden 19 toimintasuunnitelman hienosäädöt saadun perusteella. Keskeisinä asioina esiin nousi ratojen kunnostaminen, muut palvelut ja kerhon omien valmennustapahtumien kehittäminen.
Arvonnassa kaikkien nimensä jättäneiden kesken onni suosi Pekko Herolaa, joka voitti itselleen ratakortin kaikille VMK radoille. Onnea Pekko !

Jäsen- ja ratamaksut 2019

Jäsenmaksut on lähetetty Motin kautta kaikille ja mikäli et ole laskua saanut niin ole ystävällisesti yhteydessä Annika Viitalaan tai laita sähköpostia osoitteeseen jasenasiat@vantaanmoottorikerho.fi. Tarkistathan myös roskapostin, joka on aiemmin vetänyt motista tulleita posteja kiivaasti puoleensa.
Huomiothan jäsenmaksun eräpäivän ja sen että SML lisenssin lunastaminen ei enää onnistu mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu.

Ratamaksuja on muokattu jäsenille edukkaammaksi. Enduro-kausikortti on jäsenille edullisempi kuin ennen ja radoille kausikortin omaava VMK:n jäsen saa tuoda yhden vieraan – 50 % ratamaksulla myös Lavangossa.

Talven aikana Lavangon CC-reitillä noudatetaan Hanskallion ratamaksuja ja Hansiksen kausarit käyvät myös Lavankoon 28.helmikuuta saakka.

Päivämaksut voi maksaa ma – ke Racing Bike tiskille, ma – pe Team Örthenille, ma – su VM-karting centeriin tai kerhon tilille. Muut maksutavat pyritään ottamaan tammikuun aikana käyttöön.

Kerhotaloa pyritään pitämään auki viikonloppuisin – ajoista tiedotetaan netissä ja FB-ryhmissä.

Kausikortin voi tilata lähettämällä sähköpostin osoitteeseen vmkkahvio@gmail.com. Tilaus toimii ratakorttina siihen saakka kunnes saat ja maksat fyysisen korttisi.

Radat talvella

Hanskallion enduro-alue on erittäin hyvässä ajokunnossa – kiitos Pete Kurrosen ja rataryhmän. Rataryhmään kuuluvat Pekka Jokinen, Esa Koskinen, Kari Heikkilä, Kyösti Latvio ja Pauli Hänninen & Pyry Nikkanen trialin osalta.

Lavangon CC-lenkki avataan keskiviikkona 9. tammikuuta ja rata-alueen normaalit aukioloajat ovat voimassa myös talviaikaan. Mikäli puomi on kiinni torstaisin ja perjantaisin kun Racing Bike on suljettu niin auton voi pysäköidä puomin viereiselle parkkipaikalle.

Hanskalliolla : ilmoittaudu aina ennen radalle menoa ilmoitustaulun postilaatikossa olevaan vihkoon.
Lavangossa ilmoittautuminen tapahtuu limuautomaatin vieressä olevaan vihkoon.

Päijänne Ajon maali palaa Lavankoon

Tapahtumakausi aloitetaan isosti jo Maaliskuun 17. päivä yhdessä HMK:n kanssa järjestettävällä Päijänne-Ajon maaliintulolla. Pitkän kisan viimeinen maastokoe sijaitsee sekin maalin tavoin Lavangossa. Pankaa päivä jo nyt kalenteriin.

Päivänne-viikonloppuna on tarkoitus ajaa myös VMK junnujen ja harrastajien oma ”Päitsi” kisan viimeisellä maastokokeella.

Sarjat starttaa 19. Tammikuuta

Endurossa ajetaan viisi sarjaa, joista kaksi talvella ja kolme kesällä. Talvi sarjat ajetaan

19.1 Hanskalliolla (kisainfo ja aikataulu päivitetään kelin mukaan 7 vrk ennen)
24.2 Lavangossa

Motocross sarjojen kalenteri vahvistetaan tammikuun aikana.

Oheisharjoitukset talven aikana

Ti klo 18.30-19.30 Vantaankosken koulu.
Ke klo 20.00-22.00 Seutulan koulu.
To klo 20.00-22.00 Vantaankosken koulu.

Tervetuloa

Hyvää ja aktiivista ajokautta kaikille – nähdään radoilla

Terveisin

Pasi Jaatinen
Puheenjohtaja

CategoryUutiset