Vauhtiviesti 4/19 – Uusi vuosikymmen on uusi mahdollisuus

 

VMK:n kauden 2019 ja koko 2010-luvun päättäjäisiä vietettiin 18.12 Helsingin jäähallissa – onnea palkituille ja kiitos Jäähallin väki Tom Kivimäki ja Marko Tarkiainen. Kauden kaikki tapahtumat on nyt takana ja näin muutama päivä ennen joulua on hyvä kääntää katse tulevaan. Uusi kausi tuntuu olevan jossain kaukana horisontin takana mutta endurossa aikaa on enää kuukausi ja Lavangon viralliseen kauden alkuun – Päijänne-Ajon maaliintuloon – on aikaa 91 päivää. Vauhtiviestejä on tullut vähän harvakseltaan – siitä pahoittelut. Teen ennakkolupauksen 20-luvulle jo ennen vuoden vaihdetta ja lupaan kirjoittaa ensi vuonna useammin.

 

Kerhon talous

 

VMK:n talous on saatu vakautettua muutaman vaikean vuoden jälkeen. Kiitos onnistuneiden kisojen, rataryhmän hyvän työn ja onnistuneiden sopimusten. Vuonna 2020 on mahdollisuuksia kehittää toimintaa kun tili ei ole tyhjä ja laskut on maksettu.

 

VMK Hallitus 2020

 

Kerhon vuosikokous valitsi uuden hallituksen marraskuun lopulla. Vuoden 2019 hallituksesta Kimmo Elo ja. Arto Jokinen jäivät pois ja heidän tilalleen valittiin yksimielisesi Tom Kivimäki ja Marko Tarkiainen. Molemmilla uusilla hallituksen jäsenillä on laaja-alainen ymmärrys urheilusta, urheilupaikoista ja MP-urheilusta etenkin motocrossin saralta.

Kiitos Arto ja Kimmo panoksestanne – hienoa että olette luvanneet olla jatkossakin talkoilemassa.

 

Hallitukselle ei yrityksistä huolimatta löydetty uutta vetäjää ja jatkan puheenjohtajana vielä vuoden 2020, vaikka alun perin 4 vuotta oli suunnitelma. Puheenjohtajana toimiminen on kivaa puuhaa – nyt kannattaa miettiä jo omaa roolia 2021.

 

Hallituksen kokoonpano

 

Pasi Jaatinen (puheenjohtaja) , Mika Pöllänen (VPJ), Juuso Pulliainen (VPJ), Annika Viitala, Katja Väg, Kyösti Latvio, Tom Kivimäki ja Marko Tarkiainen. Hallituksen ulkojäsenenä ja taloudenhoitajana jatkaa Hairent oy / Heidi Kantola.

 

Kauden 2020 viikko-ohjelmasta

 

Crossikoulut palautetaan maanantaille, tiistai-iltojen startit säilytetään ennallaan ja keskiviikkoisin sarjat ajetaan joka toinen viikko kuten 2019. Joka toinen viikko keskiviikko on ohjattujen treenien ilta VMK:n lisenssillä ajaville kilpakuskeille – valmennuksesta keskiviikkoisin vastaa Ludde Söderberg. Näistä lisää tammikuussa.

 

Racing Biken lopettamisen vaikutukset

 

Kerhotalon myymälään on tulossa uusi kumppani. Kokonaisuudesta ja palvelusta tiedotetaan heti kun siihen saadaan lupa. Tavoitteena on kehittää palvelua, tarjontaa ja tuotteistusta entistä paremmin jäsenistölle sopivaksi. Luvassa on varaosien lisäksi myös pyöräkauppaa.

 

Talven ajaminen

 

Lavangon rata on ollut säiden johdosta kiinni marraskuun alusta alkaen ja talvi cc avataan heti kun maa jäätyy. Hanskalliolla on ”välikelin” reitti auki

 

Crossi-ratojen avaustavoite

 

Radat pyritään avaamaan heti Päijänne-ajon jälkeen maaliskuun lopussa säiden mukaan. Päijänne-Ajon maalintulo ja viimeinen maastokoe on 22.3 viimevuotiseen tapaan Vantaalla. Tavoitteena on jälleen ajaa entistäkin hauskempi ”Mini-Päitsi” ja tehdä päivästä monimuotoinen kauden avaustapahtuma.

 

Urheilijatuki 2020

 

Kaikki Vmk lisenssillä ajavat kansainvälisiä arvokilpailuja ajavat ovat oikeutettuja lisenssitukeen. Käytännössä kerho maksaa kotimaisen lisenssin. Tuki haetaan kauden ensimmäisen ajetun kilpailun jälkeen takautuvasti ( max 410e kaikki- lajit lisenssi ) Kansainvälisiä kilpailuja ajavat saavat ratakortin

 

Rata ja jäsenmaksut

 

Ratamaksut ovat ennallaan. Jäsenmaksuun tehdään 5 eur ideksikorotus. Liikuntaseteleillä ja muilla vuoden vaihteessa vanhentuvilla maksuvälineillä kausikortteja voi lunastaa ainakin perjantaina 19. pv klo 17.00 – 19.00. Muista ajankohdista tiedotetaan netissä ja facebookissa.

 

2020 jäsenhaaste

 

Kaikkiin jaoksiin etsitään lisää aktiivisia toimijoita. Kerhon toiminta perustuu puhtaasti vapaaehtois ja kansalaisaktiivisuuteen ja jokaisen pienikin panos on tärkeää. Tervetuloa mukaan mahdollistamaan ja kehittämään toimintaa.

 

Yleisesti

 

MP-urheilu elää historiansa suurinta muutosta, Suomessa moottoriliitto on reagoinut uuteen aikaan ja käynnistänyt uusia projekteja niin taloudellisten resurssien kuin toiminnallisten yksityiskohtien kehittämiseksi. Uuden vuosikymmenen myötä alkaa uusi mahdollisuus ja jokainen voi vaikuttaa ja osallistua – vain yhteen hiileen puhaltamalla päästään eteenpäin. Kerho ja kerhot yhdessä on enemmän kuin minä itse ja minun tiimi ja ainoa mahdollisuutemme parantaa kilpailukykyämme vapaa-ajan ja urheilun markkinoilla.

 

Seuraava vauhtiviesti ilmestyy tammikuussa

 

Näillä saatesanoilla kiitän jäsenistöä vuodesta 2019 ja toivotan jokaiselle VMK:laiselle rauhallista joulunaikaa sekä parasta menestystä uudelle vauhdikkaalle vuosikymmenelle.

 

Terveisin

 

Pasi J & vanha ja uusi hallitus

CategoryUutiset