Vauhtiviesti – Isot kisat luovat uskoa tulevaisuuteen

Näinä hurjina aikoina minulla on tänään perjantaina 20.03 ollut ilo ja kunnia kertoa eteenpäin Vantaan paluusta MM-näyttämöksi. Ja erityisesti mieltäni lämmittää se, että voimme olla toteuttamassa unelmien syntymistä nuorten parissa.

Kaksi vuotta kestänyt neuvottelu oikeuksia hallitsevan Youthstreamin kanssa saatiin helmikuun alussa päätökseen ja kisan julkaiseminen siirtyi vallitsevan maailmantilanteen vuoksi tähän päivään. Ehkä hyvä niin ja tänään voimme kertoa jotain positiivista urheilun saralta peruutusten täyttämän uutisvirran seassa.

Kilpailu käydään loppukesästä 2021 – lähtökohtaisesti viikko ennen tai jälkeen Kymiringin MXGP:n. SML lajiryhmä ja MXGP organisaatio on mukana projektissa kuten myös Vantaan kaupunki myöhemmin täsmentyvällä tavalla. Varmaa on se, että tapahtuman myötä saamme uudistettua rataa, pintamateriaalia, hyppyreitä ja alueen viihtyvyyttä. Omassa mielessäni tämä on VMK. 3.0. aikakauden ensimmäinen päivä.

Järjestelytoimikunta kasataan. pian ja syksyn MX-Liiga toimii jo harjoituksena. Nyt jos koska on. hyvä tulla. mukaan vaikuttamaan ja toteuttamaan myös VMK:laisten nuorten tähtien unelmia niin radalla kuin katsomossa.

Ja käytännön asioihin. Koronan vaikutus VMK:n toimintaan rajoittuu onneksemme toistaiseksi. vain tapahtumiin, harjoituksiin ja muihin kohtaamisiin. Radat ovat normaalisti auki sillä poikkeuksella että kahvio ei ole auki, varikolla. pitää jättää auton mentävät välit ja. tarpeen. vaatiessa ajamista voidaan rajoittaa. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja kehoitamme kaikkia noudattamaan tarkoin annettuja ohjeita leviämisen estämiseksi

Koronan vaikutukset käytännössä :

–   kausikortin voi maksaa pankkitilille ja lunastaa tositetta vastaan kun tilanne normalisoituu

–   Päiväkohtaisen ratamaksun voi maksaa PayiQ sovelluksella tai kerhon tilille

–   Käteistä ei toistaiseksi käsitellä kerhotalolla VMK:n toimesta

–   kahvio ja vessat pidetään toistaiseksi suljettuina

Uusi RX Moto avaa ovensa ensi viikosta alkaen. Kauppias Sami Pöllänen on paikailla, mutta noudattaa hänkin viranomaisten antamia ohjeita eikä järjestä tässä vaiheessa varsinaista avajaistapahtumaa. Pyöriä ja varaosia Samilta löytyy jo ja hänet tavoittaa numerosta 040-7799730

Teretuloa ajamaan ja harrastamaan kaameasta maailmantilanteesta huolimatta ja juuri sen takia. Pidetään huolta ja uskotaan huomiseen.

Hyvää viikonloppua

Pasi ja hallitus

CategoryUutiset