Jäsenasiat välilehdillä olevilla lomakkeilla voit hakea Vantaan Moottorikerhon jäsenyyttä, erota kerhosta, tiedottaa osoitteenmuutoksesta tai lähettää muuta palautetta.

Tietoa kerhon jäsenmaksuista, muista maksuista sekä maksuyhteystiedoista löydät Maksut-sivulta.

HALUATKO LIITTYÄ VMK:N JÄSENEKSI?

Ensimmäiseksi täytä JÄSENASIAT menusta löytyvä hakemuslomake. Täytä kaikki pyydetyt tiedot ja klikkaa “Lähetä”. Hakemuksesi lähtee eteenpäin ja päätyy jäsenasiat-sähköpostiin. Jäsenasioista vastaava henkilö lisää tietosi jäsenrekisteriin ja sen jälkeen lähettää sinulle ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viitenumerolla varustetun laskun sekä vahvistuksen, että sinut on hyväksytty Vantaan Moottorikerhoon.

Älä maksa mitään, ennen kuin olet saanut vahvistusviestin, maksoitpa sitten tilisiirrolla tai liikuntaseteleillä. Jos käytät tilisiirtoa, käytäthän myös laskusta löytyvää viitenumeroa. Jos maksat liikuntaseteleillä, varmista, että saat kuitin maksustasi.

Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee. Jos sinulla jostain syystä on erityinen kiire, tai sinulla on jotain kysyttävää jäsenyyteen liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan vasemmassa reunassa olevalla Muu asia -lomakkeella, suoraan sähköpostitse jasenasiat@vantaanmoottorikerho.fi