485 tukikisan tulokset on vihdoin valmiit – kiitos kaikille Kimin puolesta !

Juuri nyt on kovin “trendikästä”, että tuloslaskenta venyy päivillä ja voittajaa arvaillaan kellon ympäri. VMK:n laskentakoneistoa ei ole onneksi isommin syytelty vilpistä vaikka selkeitä virheitä sattuikin. Tuloksissa meni vajaa viikko mutta tässä ne nyt lopulta on.

harraste-tulokset

harraste-kierrosajat

kilpa-tulokset

kilpa-kierrosajat

isä-poika -tulokset

isä-poika -kierrosajat

Pahoittelemme vielä laskentaohjelman lisenssin korruptoitumista juuri lähdön hetkellä kun lukijat kytkettiin. Kiitos Janne Kekkonen, että tulit pikana paikalle ja saatiin 459:ltä kierrokselta / 90 minuutilta tarkka aika. Kiitos myös Aulis Lindfors, Jukka Siimes ja Markus Loponen käsilaskennasta etenkin ensimmäisen 90 minuutin aikana.

Tulokset on selvitetty, kierroksella ohituksia varmistettu ja ohessa vahvistetut tulokset. Suurimmat pahoittelut isä-poika luokan Team Hirvosille. Teiltä vietiin hetkenne parrasvaloissa kun kaksi numeroa yhdistyi väärin ja teiltä puuttui kaksi kierrosta heti kisan jälkeen. Isä – Poika luokan siis voittivat Ari-Pekka ja Niko Hirvonen. Kausarit on luonnollisesti teidän ja ajamalla ansaittu. Onnittelut ja samalla pahoittelut myös Adam ja Timo Rekola. Virheestä huolimatta kausikortit on myös teidän kuten luvattiin.

Kisa saatiin läpivietyä hyvässä kelissä, rata kesti mainiosti ja sai paljon kehuja ja Kim Savasteelle saatiin ajettua se mitä tavoiteltiin. Kisan tuotto oli kaikkineen yli 2000 euroa, josta maksamme siis Kimin Korona-testit 3 x 485 euroa Italiassa ja tuemme crossikoulun valmennusta 2021. Kimillä on viimeinen kisa ylihuomenna lauantaina ja mahdollisuudet mestaruuteen on edelleen hyvät.

Radasta ja järjestelyistä haluamme kiittää tiimiä Pekka Jokinen, Jukka Siimes, Esa Koskinen, Repe Liljama, Make Nieminen, Martti Ketelä, Pete Kurronen, Sanna Kärkkäinen, Toni Nieminen, Aulis Lindfors, Markku Knuuttila, Olli Lindsten, Juha Mäki-Tikkala, Eki Paananen ja kaikki muut merkkaukseen osallistuneet.

VMK ajokausi on yhtä Hard-enduroa 14.11. vaille valmis. Lavangossa auki on vain RX Moto ja ratoja muokataan kevääksi. Talven osalta CC-reitti avataan heti kelien salliessa.

Hansis pannaan kiinni sunnuntaina 8.11. klo 18.00 maaston säästämiseksi, siivoamiseksi ja Hard-enduron merkkausta varten.

Jukka Siimes tuli mukaan Enduro-jaokseen ja ottaa ohjat toiminnan kehittämisestä. Tervetuloa Jukka ja kaikki muut uudet ja vanhat VMK:laiset.

Vuosikokous on joulukuussa – kutsu tulee seuraavan hallituksen kokouksen jälkeen. Hallituksessa ja jaoksissa on tilaa tekijöille. Rahastonhoitajan saappaat on mm. täytettävä kun Heidi Kantola jää pois.

Mukavaa syksyä ja kiitos vielä kerran kaikille hyvän asian puolesta ajaneille!

Terveisin,

Team VMK

CategoryUutiset