Joulun vauhtiviesti – onnea ja rauhaisaa juhlakautta

VMK:n palkintojenjako jäi vallitsevan tilanteen vuoksi pitämättä, mutta palkinnot eivät jää jakamatta. Taulut ilmaantuu kerholle ja toimitetaan tunnustusten saajille heti kun uusi ajokausi alkaa.

Haluan onnitella kaikkia palkittavia lämpimästi ja näiden tunnustusten myötä toivottaa kaikille kerholaisille hyvää joulua. Kiitos tästä erikoisesta vuodesta ja menestystä pian alkavaan vuoteen 2021 kaikille elämänaloille.

Terveisin Pasi ja VMK Hallitus

 

Uroteko

Vuoden uroteko tunnustuksia jaetaan tänä vuonna kaksi kappaletta. Molemmat palkittavat osoittivat mieletöntä joukkuehenkeä ja sitkeyttä Heinolassa kerhojoukkueiden SM:ssä. Toinen päätti lähteä pahan kaatumisen jälkeen ajamaan osin toipilaana tarvittavista sijoista ja varmisti VMK:lle Suomen mestaruuden.

Toinen palkittava taisteli maaliin ensimmäisessä erässä pahan kaatumisen jälkeen ja uskomattoman toisen erän sijoituksen myötä toi joukkueelleen Suomen Mestaruuden murtuneella nilkalla.

Vuoden 2020 urotekijät ovat Miro Sihvonen ja Matias Miettinen

 

Vuoden kerholainen

Hän on aina paikalla kun pyydetään. Satoi tai paistoi niin ajanotto, konetyö tai muu talkoilu sujuu hymyssä suin. Oman aikuiseen ikään ehtineen pojan kisahuoltotöitä unohtamatta hän luo hyvää mieltä rauhallisella ja vakaalla olemuksellaan niin Lavangossa kuin Hanskalliolla.

Vuoden 2020 kerholaiseksi nimetään Aulis ” Pätkä” Lindfors

 

Läpimurto urheilussa

Maskotti, sisupussi, ilopilleri ja kaikkien aikojen nuorin palkittava. Hän taitaa niin trialin kuin motocrossin ja pärjää lähdössä vaikka ei vielä ihan erota numeroista 15 ja 5 sekunnin taulua. Hän seuraa isoveljeään kuin hai laivaa ja on aina kaikessa mukana. Hänestä kuullaan vielä.

Läpimurto urheilussa tunnustuksen saa Sami Oinonen 6 v

 

Läpimurto aktiivisuudessa

Puhelias, osaava ja aktiivinen. Osallistuu ja ottaa kantaa. On aina mukana vaikka ei voinut loukkaantumisen vuoksi itse ajaa kuin mönkijää. Kertoo tarinoita ja nauttii myös ajamisesta ehkä enemmän kuin koskaan.

Läpimurto aktiivisuudesta tunnustuksen saa Jonne Saarinen

 

Hymykypärä

Osaava, esimerkillinen ja kannustava. Koki kovia erikoisen kauden ensimmäisessä SM-erässä ja keräsi itsensä upeasti Karkkilassa rangaistuksen jälkeen. Ajoi luokassaan SM-pronssille, oli tuomassa joukkuemestaruutta Vantaalle ja otti muut upeasti huomioon niin radalla kuin erityisesti varikolla. Edustaa VMK:laisia arvoja ja perinteitä upeasti.

Vuoden hymykypäräksi 2020 nimetään Eelis Viemerö

 

Tsemppari

Vuoden 2020 tsemppari ajoi kaikki järjestetyt kerhokisat niin crossissa, endurossa, CC:ssä kuin Hard Endurossa. Hän oli tuomassa hopeaa vetskujen Suomen Cup joukkueessa ja kamppaili vielä sen päälle karsinnoissa VMK 2 joukkueessa. Esimerkillinen osallistuja niin talkoisiin kuin toimitsijatehtäviin. Kerhon nopein Janne ja sarjojen 2020 kunkku

Kauden 2020 tsemppari on Janne Leander

 

Elämäntyö

Hän on toiminut kahden vuosikymmenen ajan vaativissa tehtävissä kisaorganisaatioissa, kuusi vuotta kerhon puheenjohtajana ja vuosia lajiryhmässä ja SML:n hallituksessa VMK:n edustajana. Tänä kesänä hänet. valittiin ilman vastaehdokasta yksimielisesti Suomen Moottoriliiton puheenjohtajaksi.

Elämäntyö Vantaan Moottorikerhon eteen tunnustuksen saa Erkki Heikkinen

 

Vuoden menestyjät ( oma taulu kaikille )

Kim Savaste – MX1 SM kulta, joukkue SM kulta, EMX open pronssi

Miro Sihvonen – MX1 SM Hopea, joukkue SM kulta

Aleksi Kurvinen – joukkue SM kulta

Saku Mansikkamäki – MX C/A SM Hopeaa ja MX C/A joukkue SM kulta

Eelis Viemerö – MX C/A SM pronssi ja MX C/A joukkue SM kulta

Matias Miettinen – MX C/A joukkue SM kulta

Janne Leander – Suomen Cup joukkuehopeaa

Saska Ketonen – Suomen Cup joukkuehopeaa

Janne Mukkala, – Suomen Cup joukkuehopeaa

 

Vuoden huoltajat

Aina lipulla, aina kisoissa ja aina talkoissa. Isä, äiti ja tytöt – kaikki huoltavat toinen toisiaan ja pitävät huolta myös muista kerholaisista hymy huulilla. Heidän näkeminen varikolla saa aina hyvälle tuulelle.

Vuoden huoltajiksi 2020 on valittu perhe Nurmi

 

Vuoden yhteistyökumppanit

Kerhon toiminta ei olisi mahdollista ilman yhteistyökumppaneita. Tänä vuonna upeita kumppaneita on lukuisia joiden panos ratoihin ja valmennukseen on korvaamaton.

Ensimmäinen palkittavista valjasti keväällä koko yrityksen kaluston radoille Lavankoon ja Hanskalliolle.

Toinen kumppaneista on huolehtinut ainutkertaisella tavalla radanhoitokalustosta niin kisojen kuin isojen ratamuutosten yhteydessä. Ilman kaivureita ja traktoreita rata-alue näyttäisi kovin erilaiselta.

Kolmas palkittava kumppani teki merkittävä omaehtoisen lahjoituksen VMK junioreille valmennuksen tukemiseen.

Vuoden 2020 yhteistyökumppanit ovat Maamark Oy, Rentti ja Eezy

 

Kultainen Spada

Koneet, sähköt, rakennukset tai makkarat – Kaikki hoituu eikä ole tehtävää johon hän ei pyydettäessä tarttuisi. Hän osaa, selvittää, tutkii ja ottaa vastuuta. Ja paitsi että hän tekee, hän innostaa muita tekemään ja hänen rauhallisuutensa saa muut läsnäolijat niin radalla kuin talkooporukassa tuntemaan olonsa turvalliseksi. Asiat hoituu aina loppuun saakka ja vastuu kerhon kalustosta on ihailtavaa. Muutamassa vuodessa hänestä on tullut kerhon toiminnan luottomies ja uskottu osaaja.

Kultaisen Spadan 2020 saa Juha Mäki-Tikkala

CategoryUutiset