Hansis-uutisia,

Näin vuoden viimeisenä päivänä on hyvä kiittää kaikkia erikoisesta mutta antoisasta ajokaudesta etenkin Hanskalliolla. Väkeä on riittänyt ja reittejä on kehuttu. Kiitos sekä tekijät että ajajat.

VMK hallitus on yhdessä rataryhmän kanssa päättänyt kehittää Hansiksen toiminnan periaatteita. Kerho luopuu palveluntuottaja statuksesta eikä enää jatkossa myy ajolupia missään muodossa Hansikselle. Alue on jatkossa ainoastaan kerhon jäsenten käytössä.

Tässä 4 keskeistä perustetta muutokselle

1.Alueen käyttöaste on noussut rajusi, mikä kuormittaa niin reitistöä kuin naapurustoa – käytön parempi kontrolli on jatkuvuuden ehto.
2.Kerho tai rataryhmä ei pysty valvomaan turvallisuutta, ohjeiden ja toiminnan sujuvuutta siinä määrin kuin palveluntuottajalta edellytetään
3.Suuresta käyttöasteesta huolimatta kausikorttien ja päivämaksujen määrä on laskenut – ihmiset ajavat siis suomeksi sanottuna paljon pummilla
4.Yhteisen tekemisen ja kerhotoimintaan osallistumisen kannalta kerholaisten / jäsenten oma alue parantaa tunnelmaa ja sitouttaa kerhoon

Käytännössä niille jotka ovat kerhon jäseniä muutos tarkoittaa 30 eur säästöä kausimaksuihin kun 40 eur kausikorttimaksu poistuu. Niille ,jotka eivät ole jäseniä muutos tarkoittaa liittymistä kerhoon ja 35 euron säästöä kausimaksuihin.

Alle 4 kertaa vierailevien päivämaksajille muutos on suurin joskaan ei mahdoton.

Jäsenet voivat lunastaa itselleen RX-Motosta 10 eur kausitarran, jonka liimaaminen numerokilpeen oikeuttaa ajamiseen. Tarroja voi lunastaa ensi maanantaista alkaen. Lavangon kausikortin lunastajilta ei peritä erillistä 10 eur tarramaksua.

Jäsenyyteen lisätään muutoksen yhteydessä muitakin etuja. Jäsen voi tuoda Hansikselle vieraita 10 eur / hlö tukimaksua vastaan. Sarjat, Valmennuspäivä, kerhovierailu ja Lavangon pesupaikan veloitukseton käyttöoikeus ovat tällä hetkellä varmoja jäsenetuja.

Kerhon jäseniksi voi liittyä helposti verkkosivujen kautta ilman liittymismaksua.

Vanhoille jäsenille Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut tulee motin kautta ensiviikolla.

Extreme / hard puoli tarjosi tänään hyvän hien. Kokeilin niitä pikkunastoja ja piti hyvin.

Jos olet jo ehtinyt lunastaa uuden kortin niin hoidetaan hyvitys kuntoon.

Hyvää vuodenvaihdetta ja antoisaa enduro-vuotta 2021

Terveisin Pasi & VMK hallitus

CategoryUutiset