Tiedote Vantaan MX-radat ja enduro-lenkit 1.4.-14.4.2021

Vallitsevasta korona-tilanteesta ja AVI:n antamista uusista ohjeista johtuen VMK:n hallitus on päättänyt turvallisuuden nimissä pitää radat kiinni 14.4 saakka.

Alkukauden suuri into ajaa vaatii rataryhmältä sallittua suuremman joukon kokoontumista ja tuo varikolle kymmeniä kuljettajia samaan aikaan. Viime pääsiäisen kaltaiset ruuhkapäivät ja kävijäennätykset tekevät terveysturvallisesta ajamisesta mahdotonta ja routa radasta helposti jäisen.

Raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että monen odottama ajokauden avaus pääsiäisenä Vantaalla ei toteudu – terveys ja viiruksen leviämisen estäminen on nyt kaikkein tärkeintä. Hanskallion Extreme lenkki on toistaiseksi auki ja varikolla on noudatettava ”auton mittaisia” turvavälejä sekä vältettävä kaikenlaista lähikontaktia

CategoryUutiset