Lavangon aukeaminen viivästyy,

Lavangon rataremontin loppusuoralla eteen tulleet haasteet viivästyttävät 1.5 tavoiteltua avaamista.

Rata on kokenut perustavanlaatuisia muutoksia ja parannuksia, ja se on rakennettu kokonaan uuteen uskoon. Maanrakennustöissä on viimeisen viikon aikana tullut vastaan kalustohaasteita ja yllätyksiä, jotka ovat sotkeneet suunnitelmia ja aiheuttavat edelleen lisätyötä hiekan siirrossa ja pengertämisessä. Pyrimme saattamaan uudistetun radan mahdollisimman pian ajokuntoon – kuitenkin niin, ettei laadusta tingitä, ja radan perustukset tehdään kestämään vuosiksi eteenpäin.

Lopullinen avauspäivä ei enää ole kaukana ja se ilmoitetaan seuraavien päivien töiden etenemisen pohjalta keskiviikkona 5.5. klo 18.00. ( Huom – aukeamisen lopullinen ajankohta ilmoitetaan 5.5 – rata ei aukea vielä 5.5 )

Edelleen pahoittelut viivästyksestä – hyvää wappua ja viikonloppua

VMK Hallitus ja rataryhmä

CategoryUutiset