Syksy tulee, vettä sataa, ja radat alkavat olla pelkkää kuravelliä. Sama koskee valitettavasti myös Lavankoa, vaikka
uusi materiaali todettiinkin varsin hyvin vettä läpäiseväksi. Syksyn jatkuvat saderintamat ovat kuitenkin liikaa, ja suurin osa radasta on veden vallassa.

Tällä hetkellä joudumme siis nostamaan kädet pystyyn luonnonvoimien edessä, ja pitämään radat suljettuina. Mikäli keli sallii, niin satunnaisia ajokertoja saattaa vielä syksyn aikana tulla – näistä tiedotamme erikseen VMK:n Facebook-sivulla ja Facen Motocrossrata-info ryhmässä.

Tulevalla viikolla kerhon hallitus kokoontuu myös miettimään mm. mahdollisuutta pitää Lavanko talvella auki, kunhan maa on jäässä ja keli kuivaa. Syksyn ja talven aukioloista tullaan tiedottamaan mahdollisimman pian em. kanavissa, sekä täällä VMK:n saitilla Uutiset-osiossa.

Nauttikaa silti syksystä – nyt on hyvä aika pyörän huoltoon ja peruskuntotreeniin!

Terveisin,
Ville Sulonen + VMK:n hallitus

CategoryUutiset
Write a comment:

You must be logged in to post a comment.