TOIMINTA

Vantaan Moottorikerho järjestää 85cc -jäsenilleen monipuolista liikuntaa ympäri vuoden. Keväisin ja syksyisin järjestämme crossikoulun 85cc ajajille, johon voivat osallistua sekä tytöt ja pojat. Ikähaarukka on n. 12-15 vuotta.

Kilpakuljettajille järjestetään myös lisävalmennusta ympäri vuoden. Valmennus on tarkoitettu ainoastaan VMK:n lisenssillä ajaville kilpakuljettajille. Lisäksi käymme tutustumassa muihin kerhoihin ja ratoihin.

Talvella harjoittelemme sisäliikuntalajeja yhdessä muiden juniorijaoston kanssa. Harjoituksissa kehitetään peruskuntoa, tasapainoa sekä pelataan erilaisia pelejä. Sisarukset ja vanhemmat ovat tervetulleita myös mukaan.

CROSSIKOULU JA SARJACROSS

Vantaan Moottorikerho järjestää 85cc -kuskeille ohjattua crossikoulutusta, johon voivat osallistua jo hieman enemmän ajaneet tytöt ja pojat. Perustaitoina tulisi olla oman moottoripyörän käynnistäminen koulutuksissa, pystyyn nostaminen sekä vaihteiden ja jarrujen käytön hallitseminen.

Harjoituspaikkoina ovat kaikki Vantaan Vauhtikeskuksen radat. Ajokouluttajina toimivat VMK:n omat huippucrossarit ja endurokuskit. Vanhempien oletamme osallistuvan lippumiehinä ja lasten huoltajina.

Crossikouluun ja sarjacrosseihin aktiivisesti osallistuneet palkitaan kauden päätteeksi juniorien pikkujoulujuhlissa.

Crossikoulun koko kauden hinta VMK:n jäsenille on 90e. Ei jäsen 25e kerta, sisältäen opetuksen ja ratamaksun.

 

KILPARYHMÄ

85-kilpakuskeille järjestetään kilpavalmennusta Vantaan vauhtikeskuksessa tai muilla radoilla ennalta sovitun kalenterin mukaisesti. Talvisin harjoitukset pidetään sisähalleissa tai ulkoradoilla. Valmennukset on tarkoitettu ainoastaan VMK:n lisenssillä ajaville kilpakuljettajille.

Kilpavalmennuksissa keskitytään vauhdin lisäämiseen.

Lisätietoja ryhmän vetäjältä.

85cc YHTEYSTIEDOT

Kimmo Elo

Vetäjä
050-5758240

Annika Viitala

Tiedottaja
040-4109050
85cc@vantaanmoottorikerho.fi     facebook.com/VMK85cc